Referenties

LIESELOT MAES

COACHING & CONSULTING

STRESSHANTERING | BURN-OUTPREVENTIE & HERSTEL | STRESS CONSULTANCY | WORKSHOPS

REFERENTIES

"Lieselot is een compagnon de route, iemand die langs jouw weg staat en je supportert bij het onderweg zijn. Dat kan een mens wel al eens gebruiken. Ze helpt je jouw weg te begrijpen en deze te aanvaarden. Ze helpt je om niet alleen de moeilijkheden daarvan te zien, maar vooral de opties."

 

Samen op weg

van punt a naar punt b.

 

Een weg vol ervaringen

en spannende avonturen.

 

Soms woest,

soms vredig.

 

We moeten doorgaan,

door de woeste storm,

zegt mijn compagnon de route!

 

Lukt het soms niet?

Pauzeer dan even langs de kant van de weg.

Ik zit naast jou.

 

We moeten doorgaan

tot het einde,

soms woest, soms vredig

maar wat het ook was,

je zat naast me.

 

Annelies Penning, januari 2017

klant

"De gevolgen van stress worden onderschat. Paniek- en angstaanvallen, hyperventilatie, piekeren, misselijkheid, hoofdpijn,... Zelf heb ik ondervonden hoe dit je mentaal volledig uitput en dit heel diverse lichamelijke klachten meebrengt.

Vandaar mijn toevlucht naar een stress-coach om te zoeken naar genezing of me weerbaarder te maken om op een gezonde manier met stress om te gaan. De afspraken bij Lieselot waren echt noodzakelijk maar ook vooral leerrijk. Ze kan heel goed luisteren naar je verhaal en ze legt je duidelijk uit, met tekening, waarom juist, hoe teveel stress je volledig opslorpt en je echt ziek maakt. Het was belangrijk voor mij om een beeld te krijgen wat er op dat moment in me omging. De veerkracht die je in een bepaalde situatie nodig hebt, ebt als het ware weg en het is de kracht deze terug beetje met beetje terug op te bouwen zodat je deze onder controle kan houden, voor mij weliswaar met medicatie. Het is als een ladder, trede per trede, stilaan terug naar boven gaan.

Wel, ik ben, dank zij mijn coach, deze ladder aan het beklimmen en hoop haar binnen afzienbare tijd eens te contacteren met het goede nieuws dat ik de “overweldigende” stress terug de baas ben en met een “goed gevoel” terug mag verder leven.

 

Francine, januari 2018

klant

"Lieselot geeft je vleugels, of beter, ze leert jou jouw vleugels weer te ontdekken en te gebruiken. Ik leerde Lieselot kennen op een cursus NLP en door enkele oefeningen met haar te doen, had ik onmiddellijk door dat ze het talent had om het beste in iemand naar (weer) boven te halen. Ze is vooral voetjes op de grond en heel begaan. Door haar eigen ervaring, begrijpt ze jou ook heel goed waardoor je onmiddellijk op je gemak bent... een toppertje"

 

Christine, mei 2017

mede-cursist NLP

"Ik ben echt blij dat ik de stap heb gezet naar jou. Ik kon hier mijn verhaal kwijt en ik kreeg heel waardevolle tips, die het tij op tijd hebben doen keren. Geen grote veranderingen, maar kleine dingen die een groot verschil gemaakt hebben."

 

Ann, maart 2017

klant

Vanuit haar persoonlijke ervaring met burn-out begeleidt Lieselot je door deze moeilijke periode. Ze stelt gerust, motiveert en geeft vertrouwen zodat je opnieuw kunt beginnen en verder kunt groeien. Met een luisterend oor, oprechte toewijding en een open blik benadert ze elke situatie als een unieke. Wie houdt van een persoonlijke en tegelijk professionele aanpak is bij Lieselot aan het juiste adres.

 

Magalie, januari 2017

klant

"Goeie voordracht met praktische tips en tricks. Mooi visueel in schema gezet."

 

"De iets theoretischere stukken bracht je dan weer op een heel begrijpelijke & aangename manier. Het geheel was doorspekt met leuke voorbeelden & overgoten met een kleine dosis humor."

 

"De belangrijkste punten konden we volgen op papieren aan de muur. Simpel, maar belangrijk om die kapstokken te onthouden. Ik heb vandaag aan de lijve ondervonden dat het toepassen van 1 of 2 kapstokken al een verschil kan maken."

 

"Het was een echte opsteker, waarvoor dank!"

 

Deelnemers try-out, oktober 2016

 

Lieselot is een coach die kan luisteren en de antwoorden en kracht uit de persoon zelf weet te halen. De missie kan op die manier tot uiting komen omdat zij samen met de cliënt alle blokkades eruit weet te halen, te benoemen en aan te pakken.Ze helpt de cliënt om dit alles op een eigen manier te integreren en werkt echt samen met de cliënt op een hoger professioneel niveau.

 

Cornelle Sterk, april 2016

docente praktische psychologie

Lieselot combineert alle kenmerken van een goede coach en hulpverlener bij stress, burn out en aanverwante: luisteren naar wat de ander vertelt, positief bevestigen en duidelijk en gestructureerd adviseren, zonder over te nemen.

 

In een professionele situatie houdt ze rekening met alle interacties: naar leidinggevende toe, naar medewerkers toe en naar collega’s toe.

 

Ex-collega, maart 2016

 

0032 (0)485 79 60 03 - info@lieselotmaes.be - Rozenhoed 10, 9921 Vinderhoute

Copyright @ All Rights Reserved